Werkcafé Live Deventer 7 februari

Op dinsdagmiddag 7 februari is de volgende editie van Werkcafé Live Deventer. Werkcafé Live is er voor iedereen op zoek naar werk. We bieden workshops met praktische informatie en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling, allemaal met het doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekenden en te netwerken.

Tijd: 13.30 – 16.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur
Locatie: de Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer

Er is keuze uit één van de volgende workshops. Per workshop is plaats voor ongeveer 15 personen. Geef je snel op, zodat je jouw favoriete workshop kunt volgen.

In 10 stappen meer inzicht in je mogelijkheden op de arbeidsmarkt, door Linda Krohne (Entrena). Dit is de eerste workshop in een serie van drie. In maart verzorgt Linda een workshop over profiel & pitchen en in april over netwerken en personal branding. De drie workshops vormen samen één geheel, maar zijn ook elk apart te volgen.

Sollicitatiebrief 
Linda Land, adviseur P&O bij Sallcon|Het Groenbedrijf in Deventer verzorgt een workshop over het maken van een sollicitatiebrief. Dit doet zij zo interactief mogelijk, op basis van hetgeen jij als deelnemer aanlevert! Op deze manier kun je zo veel mogelijk uit deze bijeenkomst halen.

Geef zin aan je dag
Het zoeken naar werk kan je zo opslokken dat je voor niets anders meer tijd en energie hebt. Je bent de hele dag druk in je hoofd en aan het einde van de dag is er niets uit je handen gekomen. Wat ook weer heel frustrerend is en niet helpend voor je zelfvertrouwen. Je rond blijft draaien in cirkels. In deze workshop geeft Aike Neuteboom van Stroom8 inzicht in hoe die vicieuze cirkel werkt en hoe je daar uit kan stappen. Met praktische handvatten en oefeningen voor meer focus en dagstructuur.

Breng je netwerk in kaart 
Johan ter Haar, deelnemer aan Werkcafé Live, heeft zich als werkzoeker gespecialiseerd in netwerken. In de workshop geeft Johan vanuit zijn eigen ervaringen tips. Je gaat aan de slag met het in kaart brengen van jouw eigen contacten die jouw kunnen helpen in het vinden van een baan.

Deelname is gratisAanmelden is helaas niet meer mogelijk i.v.m. het grote aantal inschrijvingen.