Werkcafé Live Deventer – 6 maart 2018

Op dinsdagmiddag 6 maart is er weer Werkcafé Live in Deventer. Wij bieden een inspirerende middag aan voor iedereen op zoek naar werk. Een divers en gratis programma met workshops met als doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekenden en te netwerken.

Vanaf 13.00 uur is de inloop en om 13.30 uur volgt de opening. Daarna volg je de workshop die jij op het online formulier (zie onderaan dit bericht) gekozen hebt.

Programma:

13.00 – 13.30  Inloop & netwerken met kop koffie/thee
13.30 – 13.45  Opening
13.45 – 14.45  1e deel van de workshop
14.45 – 15.15  Pauze
15.15 – 16.15  2e deel van de workshop

Locatie: Vergader- en partycentrum De Horst, Kerkstraat 5, 7412 XM Deventer

Er is keuze uit één van de volgende workshops. Per workshop is beperkt plaats dus geef je snel op, zodat je jouw favoriete workshop kunt volgen!

Prikkelende sollicitatievragen

Herken je dat ook? Dat er tijdens sollicitatiegesprekken vragen worden gesteld waar je niet zo snel een antwoord op weet? Waarbij je wikt en weegt welke voorbeelden van kwaliteiten of ervaringen het beste aansluiten bij de vragen? Vragen die meer zeggen over hoe je werkt, wat jouw waarden zijn of wat jou motiveert. Dat zijn niet perse lastige vragen, maar wel vragen die uitnodigen tot een goede voorbereiding. Deze middag ga je in tweetallen aan de slag met een aantal sollicitatievragen. Door te oefenen krijg je handvatten en zal je zelfverzekerder het gesprek ingaan. Heb je een sollicitatie lopen of word je binnenkort uitgenodigd voor een eerste gesprek? Neem dan jouw cv en de advertentie mee. Als jij op dit moment niet aan het solliciteren bent, ben jij van waarde voor een ander. Deze workshop wordt begeleid door Aimée Scheltens, kunstdocent en coach.

 Succesvol naar werk, via het uitzendbureau

Wist je dat je prima werk kunt vinden via een uitzendbureau. Maar wat zijn nou handige tips om rekening mee te houden? Dat is het onderwerp van deze workshop van Lindy Baltus en Sandra Berenpas van Timing Uitzendbureau. Niet alleen delen ze feiten en cijfers over de arbeidsmarkt, maar ook stellen én beantwoorden ze alle mogelijke vragen over de rol die het uitzendbureau kan spelen in jouw zoektocht naar werk.

Afscheid nemen en een stap vooruit (vol)

Als je op zoek bent naar nieuw werk,kijk je graag vooruit. Je wilt een nieuwe toekomst tegemoet. Maar als het tegenzit en het gaat niet zoals je wilt, kan het zinvol zijn om ook even achteruit te kijken. Heb je wel echt afscheid genomen van wat er achter je ligt: het oude werk, het stoppen van dat werk, alle gevoelens die dit opriep, het werkloos of werkzoekend zijn, alles wat je niet meer kan doen of juist moet doen?
In deze workshop ga je op een bijzondere, integere en krachtige manier afscheid nemen. Hierbij wakker je ook je innerlijke kracht weer aan om verder te gaan.

Daarnaast zal je leren om op een intuïtieve manier te ontdekken wat je volgende stap is of stappen zijn. Je gaat ontdekken dat er heel veel informatie beschikbaar is die je met je hoofd niet kunt bevatten en bereiken. Hierdoor zul je ook na de workshop nog profijt hebben van het geleerde en gemakkelijker stappen zetten in de richting van jouw doel. We gaan werken met intuïtieve methodes zoals (carrière)opstellingen, visualisatie en intuïtiekaarten. Hierdoor boor je een bron in jezelf aan die je enorm veel potentie geeft voor de toekomst.

Martijn Meima is een ervaren business en personal coach die specialist is op het gebied van het zakelijk inzetten van je intuïtie. Een workshop bij hem staat garant voor luchtigheid, humor gecombineerd met diepgang en verstilling. Je gaat naar huis met inzichten en nieuwe energie om een stap verder te komen. Op www.intuitiefondernemen.nl kun je meer over Martijn lezen en kun je zijn gratis e-boek “In 5 Stappen Succesvol Intuïtief Ondernemen” aanvragen.

 

Je kunt je niet meer inschrijven.

 

 

Als je je hebt ingeschreven voor Werkcafé Live en je kunt toch niet komen, dan stellen wij het op prijs als je je tijdig afmeldt, want dan kunnen we een andere werkzoekende blij maken met jouw plek.