Werkcafé Live Deventer – 1 mei 2018

Op dinsdagmiddag 1 mei organiseren we weer Werkcafé Live in Deventer. Wij bieden een inspirerende middag aan voor iedereen op zoek naar werk. Een divers en gratis programma met workshops met als doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekers en te netwerken.

Vanaf 13.00 uur is de inloop en om 13.30 uur volgt de opening. Daarna volg je de workshop die jij op het online formulier (zie onderaan dit bericht) gekozen hebt.

Programma:Werkcafé Live werkzoeker werkzoekende

13.00 – 13.30  Inloop & netwerken met kop koffie/thee
13.30 – 13.45  Opening
13.45 – 14.45  1e deel van de workshop
14.45 – 15.15  Pauze
15.15 – 16.15  2e deel van de workshop

Locatie: Vergader- en partycentrum De Horst, Kerkstraat 5,
7412 XM Deventer

Er is keuze uit één van de volgende workshops. Per workshop is beperkt plaats dus geef je snel op, zodat je jouw favoriete workshop kunt volgen!

 

Effectief solliciteren volgens de recruiter

Een recruiter kijkt gemiddeld 20 seconden naar een cv…. Hoe maak je de juiste 1e indruk in deze korte tijd?!
In deze workshop laat Judith Brouwer, recruiter bij Randstad, je zien waarop een recruiter let, hoe hun  werkwijze is. Daarnaast geeft ze je praktische tips over cv’s en over motivatiebrieven. Het is bij deze workshop mogelijk je cv van tevoren toe te sturen aan Judith, dan kan ze er alvast naar kijken en gerichte verbetertips geven. Daartoe krijg je, als je je ingeschreven hebt voor deze workshop, een mailtje met verdere informatie daarover.

Welke baan past?

We besteden een groot deel van onze tijd aan ons werk. Het is daarom belangrijk dat we daar plezier uit halen. Soms ontstaat twijfel en weet je niet zeker of je nog jaren verder wilt in je huidige baan. Twijfel die je zelf niet goed begrijpt omdat je dit werk al jarenlang met plezier en succes hebt gedaan. Of je staat op het punt iets anders te gaan doen, maar je weet niet goed wat. Tijd dus om de twijfel te onderzoeken! In deze workshop door Kitty Leemreize van Qlaver4 gaan we daar mee aan de slag. Krijg inzicht in het heden en daarmee grip op de toekomst. En toekomst vol vertrouwen, plezier en energie.

Doelgericht communiceren tijdens een sollicitatiegesprek voor een optimaal resultaat

In deze interactieve training laat John Musterd (trainer en coach) zien hoe jouw gedrag de ander kan beïnvloeden om resultaat te bereiken. Je ervaart wat je met je gedrag kan oproepen en hoe je negatieve interactiepatronen kunt vermijden. Haal maximaal resultaat uit je gesprek en houd de regie; je gedrag roept gedrag op bij de ander!

Na een aantal voorbeelden, ga jezelf met andere deelnemers aan de slag om te ervaren hoe dit werkt tijdens een sollicitatiegesprek.

 

Aanmelden voor workshops

P.S. Als gevolg van de aangescherpte wetgeving inzake de privacy wordt niet automatisch een bevestiging van je inschrijving gemaild. Als je vragen hebt over je inschrijving, dan kun je mailen met nicole@werkcafe.nl.

 

Als je je hebt ingeschreven voor Werkcafé Live en je kunt toch niet komen, dan stellen wij het op prijs als je je tijdig afmeldt, want dan kunnen we een andere werkzoeker blij maken met jouw plek.