Werkcafé Live 9 mei

Op dinsdagmiddag 9 mei is de volgende editie van Werkcafé Live Deventer. Het is i.v.m. de meivakantie één week opgeschoven.

Werkcafé Live is er voor iedereen op zoek naar werk. We bieden een divers programma aan workshops met als doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekenden en te netwerken. Wij ontvangen jullie graag op de nieuwe locatie De Driehoek in Deventer.

Aanmelden is niet meer mogelijk! Het volgende werkcafé is op 6 juni.

Programma:

13.00 uur –                      Inloop & netwerken met kop koffie/thee
13.30 uur –                      Opening
13.45 uur – 16.15 uur      Workshops inclusief pauze
16.30 uur –                      Afsluiting

Locatie: Wijk- en Speeltuinvereniging De Driehoek, Rielerweg 110, 7416 ZJ, Deventer

Er is keuze uit één van de volgende twee workshops. We hebben dit keer plaats voor maximaal 50 deelnemers dus geef je snel op !

Netwerken (VOL)
Linda Krohne (Entrena) geeft in een serie van drie workshops meer inzicht over hoe je jezelf promoot op de arbeidsmarkt. Deze workshop over Personal branding en Netwerken is de laatste van de serie. Je weet waar jouw kansen liggen en je hebt jouw elevator pitch. Linda gaat nu in op hoe je jouw netwerk online en offline inzet om jouw zichtbaarheid op de arbeidsmarkt te vergroten.
NB Je kunt deze workshop ook volgen als je eerste twee niet hebt gevolgd.

Solliciteer vanuit jouw kracht (VOL)
Irma Ten Bulte is vestigingsmanager bij Diesel Personeelsdiensten in Twello en vertelt wat een uitzendorganisatie in het algemeen voor een werkzoekende kan betekenen. Tijdens deze workshop geeft zij tips hoe je je als werkzoekende het beste kunt presenteren en profileren en hoe je vanuit je kracht succesvol kunt zijn. Tevens deelt zij haar eigen verhaal, hoe ze 5 jaar geleden als werkzoekende aan haar droombaan is gekomen.

Deelname aan de workshops en het kopje koffie /thee bij ontvangst is gratis. Overige consumpties zijn voor eigen kosten.

Helaas is inschrijven niet meer mogelijk.

 
Als je je hebt ingeschreven voor Werkcafé Live en je kunt toch niet komen, dan stellen wij het op prijs als je je tijdig afmeldt, want dan kunnen we een andere werkzoekende blij maken met jouw plek. Afmelden kan door een mailtje te sturen naar jorine@werkcafe.nl.