Werkcafe Live 8 januari 2019

De eerste Werkcafé Live van 2019 is op dinsdag 8 januari

We starten met een mooie workshop speciaal voor mensen met meer ervaring, gegeven door Jogé Smallenbroek. Na een korte pauze volgt een netwerkonderdeel met nabeschouwing van de workshop en een nadere kennismaking met alle deelnemers.

Meld je nu aan!

 

ChangeToWork – Jogé Smallenbroek

Je bent 45-54+ en je hebt het gevoel dat de maatschappij niet meer op je zit te wachten. Het kost je misschien moeite om werk te vinden. Je merkt dat het allemaal niet meer zo makkelijk gaat als vroeger. Je voelt je van binnen niet anders, hooguit wijzer. Er is duidelijk iets aan het veranderen. De dingen die eerst vanzelf gingen lijken nu een ander ritme te krijgen. Je hebt niet meer helder wat je echt wilt en hoe dat voor elkaar krijgt.  In de ChangeToWork workshop krijg je weer zicht op wat je wel wilt, welke overtuigingen je mogelijk vastzetten en hoe je brein daar invloed op kan hebben. Je gaat naar huis met nieuwe energie en zicht op hoe jij het wel kunt.

 

Netwerken en nabeschouwen

Een nadere kennismaking met elkaar: wat heb je meegemaakt, waar ben je naar op zoek, wat heb je van anderen nodig om je verder te helpen?  Welke belemmeringen zijn er die je ondervind in het vinden van werk?

Hoe heeft de workshop je geholpen? Zijn er onderwerpen die je graag in workshop vorm terug wilt zien?
Een evaluatie van afgelopen Werkcafe’s Live en een programma voor de volgende keren, met jouw inbreng. 

 

Locatie

Gebouw de Horst

Kerkstraat 5
Deventer

 

Programma 8 januari:

13.00 – 13.30 inloop, koffie/thee, netwerken met elkaar
13.30 opening
13.45 – 14.45 ChangeToWork
14.45 –  15.00 pauze
15.00 –  16.00 Netwerken en nadere kennismaking