Werkcafé Live Deventer 6 september

Op dinsdagmiddag 6 september vindt er weer een Werkcafé Live in Deventer plaats. Werkcafé Live is er voor iedereen op zoek naar werk. We bieden workshops met praktische informatie en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling, allemaal met het doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekenden en te netwerken.
Dit keer is er één programma met als hoofdonderdeel  een inspiratiesessie van LinkedIn expert Alwin Zandvoort. Daarnaast staat de introductie van dit Werkcafé Live staat helemaal in het teken van de Gasfabriek.

Programma

Introductie over De Gasfabriek (13.30 – 14.00 uur)
Leuke locatie die Gasfabriek, maar wat gebeurt daar nu allemaal? Dat komt Paul Blankhorst, één van de oprichters ons vertellen.
Sinds juni vindt Werkcafé Live namelijk plaats in de Gasfabriek, een plek waar o.a. innovatieve bedrijfjes opstarten en werken. Paul Blankhorst komt vertellen over dit bijzondere initiatief. Doel hiervan is om (ondernemende) werkzoekenden kennis te laten maken met de werkwijze van de Gasfabriek. Indien je naar aanleiding van het verhaal van Paul interesse hebt om ideeën op te pakken en verder uit te werken kun je na afloop tijdens de koffie hier verder met hem over in gesprek. Ben je alvast benieuwd? Bezoek dan de website van de Gasfabriek, daar staat mooi beschreven wat hier allemaal gebeurt. Daarnaast zullen een aantal bedrijfjes die huizen in de Gasfabriek zich presenteren.

LinkedIn inspiratiesessie door Alwin Zandvoort (14.15 – 15.45 uur)
LinkedIn expert, ex-recruiter en trainer Alwin Zandvoort komt naar Werkcafé Live voor een speciale LinkedIn inspiratiesessie. In deze bijeenkomst gaat Alwin  in op de vragen welke stappen je als werkzoekende dient te doorlopen om via LinkedIn:

  • een verpletterende 1e indruk te maken met jouw LinkedInprofiel
  • jouw kennis & expertise te laten zien
  • makkelijker zelf werkgevers/uitzendbureau’s te benaderen
  • bewust te bouwen aan een waardevol netwerk online & offline
  • jouw netwerk optimaal te onderhouden
  • ervoor te zorgen dat recruiters/werkgevers spontaan contact met jou gaan opnemen (magneeteffect)

Na de presentatie van Alwin Zandvoort is er  ruimte voor vragen, opmerkingen en discussie.

Afsluiting met koffie & netwerken  (15.45 – 16.30 uur)

Locatie: de Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer
Tijd: 13.00 – 16.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur

Deelname is gratis. Vanwege het grote aantal aanmeldingen is inschrijven helaas niet meer mogelijk.