Werkcafé Live 6 december, meld je nu aan!

Op dinsdagmiddag 6 december is de volgende editie van Werkcafé Live Deventer. Werkcafé Live is er voor iedereen op zoek naar werk. We bieden workshops met praktische informatie en workshops gericht op persoonlijke ontwikkeling, allemaal met het doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekenden en te netwerken.

Programma:
13.00 uur: inloop
13.30 uur: introductie
13.45 – 16.15 uur: workshops

Vaak horen we van deelnemers dat zij niet konden kiezen tussen de verschillende workshops, omdat de onderwerpen hen allemaal interesseerden. Daarom staan op het programma van deze laatste editie van 2016 een aantal workshops die al eerder gegeven werden bij Werkcafé Live.

Er is keuze uit één van de volgende workshops:

Stressreductie & vergroten van je zelfvertrouwen, door Aimée Scheltens (oud-docent en leerlingbegeleider). Als deelnemer aan deze workshop ga je aan de slag met je denkpatronen. Je ontdekt een andere manier van denken waarmee je positief en met zelfvertrouwen in het solliciteren staat.

Workshop ‘hoofd opruimen’  met Felice Visser (Matrixcoach bij Veelkant). Lukt het je niet om bezig te zijn met dingen die ontspannen? Heb je moeite met het incasseren van een afwijzing? In deze workshop ontdek je eigen handvatten om afstand te nemen van vervelende situaties en te kunnen ontspannen.

Workshop Personal Branding: Hoe promoot je jezelf op de arbeidsmarkt? Social Media, Pitchen, Netwerken hoe ga je daarmee aan de slag. En wat zijn de do’s en dont’s. Door Linda Krohne (voorheen v/d Ploeg).

De leiding krijgen over leven en werk. Als je tevreden mensen onder de loep legt dan zie je dat hun geluksbeleving en succes meestal niet te danken zijn aan wonderen of een gelukkig toeval. Het grootste geheim om tevreden en succesvol te zijn ligt open en bloot op straat voor iedereen om te pakken. Met wat handvatten en steun van buitenaf is iedereen in staat om zijn doel te bereiken en mogelijkheden te zien die eerder verborgen waren.
In deze workshop ontdek je:
* welke twee vragen essentieel zijn om in je (professionele) leven positieve gevolgen te veroorzaken
* hoe je in korte tijd resultaten boekt
* hoe je veel makkelijker problemen oplost en beslissingen neemt
Door Ineke Westerink en Anja Westerink (VIDALOGIE strategische levenskunst en Partner in Werkplezier).

Deelname is gratis, wel graag aanmelden via het online aanmeldformulier. 
Locatie: de Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer