Werkcafe Live 5 februari

Hallo Werkzoekers!

Allereerst nogmaals mijn excuses dat ik op het vorige Werkcafe live ineens niet kwam, maar dank aan Inez die dat geweldig heeft opgevangen. En dank ook voor de lieve berichtjes die ik kreeg! Er was gelukkig niets aan de hand!! (maar ja, dat weet je niet van te voren…..vandaar mijn paniek)

Voor de komende keer, 5 februari, hebben we 1 mooie workshop. Zie onderstaande informatie.
Qua locatie is dit de laatste keer dat we in de Horst zitten, daarna gaan we naar de Gasfabriek!

Dus: 5 februari laatste keer in  de Horst!

En met een borrel na afloop om de eigenaars van de Horst te bedanken met een bloemetje en samen even na te praten.

Ik zie jullie graag 5 februari

groet!Celine

0654 992601

Workshop:

Grip op jezelf!!

Om krachtig alle facetten van jou en je leven tegemoet te treden
Wie ben ik nou eigenlijk en wat kom ik hier doen?
Welke overtuigingen houden jou tegen om te doen wat je wil doen!

In een interactieve workshop zal Zwaan Schutte van Gewoon Zwaan counseling  jou kennis laten maken met het Enneagram, een persoonlijkheidsmodel, waarin we ons allemaal kunnen herkennen. Het Enneagram laat zien waar onze kracht, kwaliteiten, talenten en valkuilen liggen. Het is een zeer krachtig instrument om de weg naar groei en ontwikkeling te wijzen.

Negen manieren van waarnemen, ervaren en reageren. Waardoor je durft te gaan doen wat je wil doen, zodat je grip krijgt op jezelf en met vertrouwen de uitdagingen van het leven tegemoet gaat.

Het Enneagram heeft mij laten zien welke overtuigingen mij tegen hebben gehouden om te doen wat ik graag doe. Dankzij deze inzichten heb ik de stap gezet om mijn bedrijf te starten. Het waren niet mijn kwaliteiten die tekort schoten, maar de overtuigingen die ik over mijzelf had. Ik geloof niet in stappenplannen. Ik help je echter wel die stappen te zetten die nodig zijn om de voetsporen van jouw pad te volgen.

Deze workshop duurt de hele middag en is voor de hele groep.