Werkcafé Live 3 oktober

Op dinsdagmiddag  3 oktober is de volgende editie van Werkcafé Live Deventer. Werkcafé Live is er voor iedereen op zoek naar werk. We bieden een divers programma aan workshops met als doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekenden en te netwerken.

Programma:

13.00 uur –                        Inloop & netwerken met kop koffie/thee
13.30 uur –                        Opening
13.45 uur – 16.15 uur        Workshops inclusief pauze
16.30 uur –                        Afsluiting

Locatie: Wijk- en Speeltuinvereniging De Driehoek, Rielerweg 110, 7416 ZJ, Deventer

Er is keuze uit één van de volgende workshops. Per workshop is beperkt plaats dus geef je snel op, zodat je jouw favoriete workshop kunt volgen.

Jobmarketing (VOL)

Niet solliciteren, maar jezelf vermarkten, hoe doe je dat? In deze workshop gaat Marieke Langenberg van Langenberg Advies in Verandering praktisch aan de slag met jouw jobmarketing. Hoe zet je jouw vakmanschap, jouw persoonlijke arbeidsmarkt en jouw netwerk zo goed mogelijk in tijdens het zoeken naar werk.

Eerste hulp bij afwijzing

Is er een andere manier van omgaan met een afwijzing op sollicitaties? Ja! De kunst is om de afwijzingen niet persoonlijk te nemen. Maar dat blijkt in de praktijk makkelijker gezegd dan gedaan. Tijdens de workshop Eerste Hulp Bij Afwijzing laat trainer & coach Floris van der Schot je ervaren hoe je op een andere manier kunt omgaan met het proces van solliciteren, inclusief de afwijzing. Een manier waarop je meer zelf aan het stuur zit in plaats van dat je “”geleeft” wordt.

Weer fris aan het werk!

Je bent werkloos en je wilt weer aan het werk. Dat kan snel gaan maar het kan ook een tijdje duren voor je een baan vindt. Tijd om te onderzoeken wat je echt wilt! Wat is je ideale baan? Waar kan je je talent in kwijt? Hoe benut jouw capaciteiten? In de workshop begeleiden Hetteke Videler en Pien Wils van Adviesburo Doen! de zoektocht naar jouw talenten en mogelijkheden. Je zet jezelf in je kracht en daardoor ook in de schijnwerpers voor werkgevers.

 

Deelname aan de workshops en het kopje koffie /thee bij ontvangst is gratis. Overige consumpties zijn voor eigen kosten.

Inschrijving is gratis maar wel graag van te voren online aanmelden. Dit kan via dit formulier.
Als je je hebt ingeschreven voor Werkcafé Live en je kunt toch niet komen, dan stellen wij het op prijs als je je tijdig afmeldt, want dan kunnen we een andere werkzoekende blij maken met jouw plek. Afmelden kan door een mailtje te sturen naar jorine@werkcafe.nl.