Gratis workshops bij Werkcafé Live Deventer 6 februari 2018!

Op dinsdagmiddag 6 februari is er weer Werkcafé Live in Deventer. Dit maal gaan we op bezoek bij Rabobank Salland. Wij bieden een inspirende middag aan voor iedereen op zoek naar werk. Een divers en gratis programma met workshops met als doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekenden en te netwerken.

Vanaf 13.15 uur is de inloop en om 13.30 begint eerst het gezamelijke programma. Een HR adviseur geeft een beeld van Rabobank als werkgever en hun vacatures. Daarna volg je de workshop van jouw keuze ingevuld op het onlineformulier.

Programma:

13.15 – 13.30      Inloop & netwerken met kop koffie/thee
13.30 – 13.45     Opening
13.45 – 14.15      Presentatie door HR Rabobank
14.15 – 14.30      Pauze
14.30 – 16.30     Workshop (naar keuze)

Locatie: Rabobank Salland, Hanzeweg 3, 7418 AW, Deventer

Er is keuze uit één van de volgende workshops. Per workshop is beperkt plaats dus geef je snel op, zodat je jouw favoriete workshop kunt volgen!

 

Gun jezelf een energieboost

Yolanda Bikker, mindsetcoach en businessementor bij YourStep Academy heeft als zich als succesvol ondernemer gespecialiseerd in training en coaching rondom persoonlijk ontwikkeling, vitaliteit, communicatie en relatie en ze deelt graag haar kennis en ervaring.

– Gun je jezelf een Energyboost- is een interactieve workshop, waarin je handige tips en tools krijgt hoe je jouw kijk als werkzoekende en de plek die deze rol inneemt in jouw dag kunt upgraden. Deelnemers aan de workshop gaat vooral met zichzelf aan de slag en inspireren door te delen. Waar sta jij als het gaat om kracht en genieten? Hoe maak jij jouw dag waardevol? Wat kost energie en wat geeft je energie?

Maak werk van je sollicitatiebrief!

Hanna Wolff zorgt voor tekst en communicatie vanuit haar bureau Brand los. In deze interactieve workshop vertelt ze je hoe je een effectieve sollicitatiebrief schrijft. Hoe zorg je dat jouw brief precies vertelt wie je bent, wat je kent, wat je wilt, waarom ze juist jou moeten hebben? En dat je uitgenodigd wordt? Aan de hand van brieven van deelnemers  behandelen we deze vragen en kijken we samen wat werkt.

Neem dus een sollicitatiebrief in print mee waar je tijdens de workshop mee aan de slag wil.

Jezelf in Beeld
Een workshop waarin jij volledig centraal staat. Voor de één een zoektocht, voor de ander een weg van herkenning. Wendy van den Bos, Beeldtaalcoach bij Juist Jij, gaat aan de slag met de volgende vragen:

Wie ben jij? Maar dan écht?
Hoe kom je over wanneer je iemand voor het eerst ontmoet of een brief schrijft?
Wat zijn je kwaliteiten? En hoe zet je ze (niet) in?
Waar droom je van, wat zou je echt heel graag willen?

Vragen waar we deze middag mee aan de slag gaan, letterlijk, met Playmobil. Met meer dan 250 Playmobil poppetjes zetten we jou in beeld. Zodat je antwoorden krijgt op bovenstaande vragen. En je nog beter weet wie je bent. En zijn we echt fanatiek? Dan gaan we stappen zetten, stappen om daar te komen waar jij naar toe wilt. Durf jij naar jezelf te kijken? Maar dan écht?

 

Inschrijving is gratis maar wel graag van te voren online aanmelden.  Aanmelden kan vanaf eind januari.

Als je je hebt ingeschreven voor Werkcafé Live en je kunt toch niet komen, dan stellen wij het op prijs als je je tijdig afmeldt, want dan kunnen we een andere werkzoekende blij maken met jouw plek.