Gratis workshops bij Werkcafé Live 12 december.

Op dinsdagmiddag 12 december is de volgende editie van Werkcafé Live Deventer. Werkcafé Live is er voor iedereen op zoek naar werk. We bieden een divers programma aan workshops met als doel jou te helpen in je zoektocht naar werk. Naast de workshops is er de gelegenheid om je verhaal te delen met andere werkzoekenden en te netwerken.

Programma:

13.00 uur –                        Inloop & netwerken met kop koffie/thee
13.30 uur –                        Opening
13.45 uur – 16.15 uur        Workshops inclusief pauze
16.30 uur –                        Afsluiting

Locatie: Wijk- en Speeltuinvereniging De Driehoek, Rielerweg 110, 7416 ZJ, Deventer

Er is keuze uit één van de volgende workshops. Per workshop is beperkt plaats dus geef je snel op, zodat je jouw favoriete workshop kunt volgen!

Geef zin aan je dag

Het zoeken naar werk kan je zo opslokken dat je voor niets anders meer tijd en energie hebt. Je bent de hele dag druk in je hoofd en aan het einde van de dag is er niets uit je handen gekomen. Wat ook weer heel frustrerend is en niet helpend voor je zelfvertrouwen. Je rond blijft draaien in cirkels. In deze workshop geeft Aike Neuteboom van Stroom8 inzicht in hoe die vicieuze cirkel werkt en hoe je daar uit kan stappen. Met praktische handvatten en oefeningen voor meer focus en dagstructuur.

Solliciteer vanuit jouw kracht 

Irma Ten Bulte is vestigingsmanager bij Diesel Personeelsdiensten in Twello en vertelt wat een uitzendorganisatie in het algemeen voor een werkzoekende kan betekenen. Tijdens deze workshop geeft zij tips hoe je je als werkzoekende het beste kunt presenteren en profileren en hoe je vanuit je kracht succesvol kunt zijn. Tevens deelt zij haar eigen verhaal, hoe ze 5 jaar geleden als werkzoekende aan haar droombaan is gekomen.

Loopbaanankers

Welke baan past bij je? Jij bent zelf degene die hier een antwoord op moet vinden. Om de baan te vinden die bij je past doe je er goed aan om uit te zoeken wat jij wilt en kunt. Tijdens deze workshop gaan we onderzoeken wat jouw loopbaananker, een combinatie van je talenten, drijfveren en waarden, nu eigenlijk is. Je anker staat voor je werkelijke zelf.

Deze workshop wordt gegeven door Nelie van der Velde, Adviseur Re-integratie & Outplacement bij de Maas groep.

Deelname aan de workshops en het kopje koffie /thee bij ontvangst is gratis.

Inschrijving is gratis maar wel graag van te voren online aanmelden.
Als je je hebt ingeschreven voor Werkcafé Live en je kunt toch niet komen, dan stellen wij het op prijs als je je tijdig afmeldt, want dan kunnen we een andere werkzoekende blij maken met jouw plek. Afmelden kan door een mailtje te sturen naar jorine@werkcafe.nl.