7 juni Werkcafé Live Deventer

Op dinsdagmiddag 7 juni is er weer Werkcafé Live in Deventer. Werkcafé Live is voor iedereen in Deventer die werk zoekt. Ruimte om elkaar te ontmoeten, je verhaal te delen en deel te nemen aan één van de (gratis) workshops.

Keuze uit de volgende 3 workshops:
De invloed van de eerste indruk. Communicatie begint bij de eerste indruk. Hoe kun je daarin sturen om jouw beste versie te laten zien? Door Debbie Kotteman (Imagocoach bij Jouw Eigen Kracht).

Doelgericht communiceren tijdens een sollicitatiegesprek voor een optimaal resultaat. In deze interactieve training laat John Musterd (trainer en coach bij Train-ze+) zien hoe jouw gedrag de ander kan beïnvloeden om resultaat te bereiken. Je ervaart wat je met je gedrag kan oproepen en hoe negatieve interactie patronen te vermijden. Haal maximaal resultaat uit je gesprek  en houd de regie; je gedrag roept gedrag op bij de ander! Na een aantal demo’s, ga jezelf met andere deelnemers aan de slag om te ervaren hoe dit werkt tijdens een sollicitatiegesprek.

Jobmarketing. Niet solliciteren, maar jezelf vermarkten, hoe doe je dat? Door Marieke Langenberg (loopbaan- en managementcoach/trainer – Langenberg Advies in Verandering)

Tijd: 13.30 – 16.30 uur, inloop vanaf 13.00 uur.

Toegang is gratis, wel graag aanmelden via het aanmeldformulier.

Locatie: de Gasfabriek, Zutphenseweg 6 in Deventer